Entradas destacadas

UN ANY MÉS, PREMI LATITUD DOCSBARCELONA PATROCIONAT PER ANTAVIANA FILMS


El premi va dirigit al millor film de la secció Latitud Docsbarcelona, amb films de la Península Ibèrica i d'Amèrica Llatina.


Per tercer any consecutiu, Antaviana Films patrocina el Premi Latitud al Festival DocsBarcelona que tindrà lloc del 16 al 27 de maig. El premi, que s'otorga al millor film de la secció Latitud que compta amb films de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina, té una dotació de 5.000 euros en treballs de postproducció pel següent treball del director o directora. Aquest premi serà entregat pel Jurat DocsBarcelona Latitud format enguany per Sumpta Ayuso, Anna Rebés i Oriol Font.


La presència d'Antaviana Films al certamen de documental més important del país no s'acaba però aquí. El film d'inauguració, "Petitet" de Carles Bosch, ha estat postproduït a les seves sales, així com el documental "Time Thieves" de Cosima Dannoritzer seleccionat per participar a la secció Oficial Latitud.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon