Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS A MÁLAGA I EL D'A


El Festival de Málaga i el Festival D'A de Cinema d'Autor de Barcelona seleccionen projectes postproduïts a Antaviana Films


El Festival de Málaga Cine Español, que té lloc entre el 13 i el 22 d'abril, ha seleccionat tres films que han passat per les sales d'Antaviana Films. D'una banda, es projectarà "Memorias de un hombre en pijama" de Carlos Fernández de Vigo a la Secció Oficial Competitiva. De l'altra, els multipremiats films "Estiu 1993" de Carla Simón i "The Bookshop" d'Isabel Coixet es podran veure a la secció Cosecha del Año.


D'altra banda, un altra dels certamens imprescindibles del panorama cinematogràfic estatal, el D'A, Festival de Cinema d'Autor de Barcelona, ha seleccionat el film "Jean François i el sentit de la vida" de Sergi Portabella a la secció Talents. El festival tindrà lloc del 26 d'abril al 6 de maig.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon