Entradas destacadas

"PETITET" INAUGURA EL DOCSBARCELONA 2018


El documental de Carles Bosch sobre el cèlebre músic gitano ha estat postproduït a Antaviana Films


La 21 edició del Festival DocsBarcelona obrirà amb el documental "Petitet", dirigit per Carles Bosch, nominat als Oscars al 2003 amb "Balseros", i produït per Lastor Media i Turkana Films en coproducció amb TV3. El film ha estat postproduït a Antaviana Films.


El nou documental de Carles Bosch, escrit per ell mateix juntament amb David Vidal, explica la persecució d’un somni del músic Joan Ximénez Petitet, que promet a la seva mare, abans de morir, que portarà la rumba catalana als escenaris d’un gran teatre. Malgrat totes les dificultats, sumades a la rara malaltia que pateix, la promesa comença a prendre forma quan aconsegueix reunir una banda de músics gitanos (genials però indisciplinats) per intentar tocar al costat d’una gran orquestra simfònica al Gran Teatre del Liceu.


El DocsBarcelona tindrà lloc del 16 al 27 de maig.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon