Entradas destacadas

S'ESTRENA "LA VIDA LLIURE" DE MARC RECHA


El darrer treball del cineasta català ha estat postproduït a Antaviana Films i està protagonitzat per Sergi López, Núria Prims i els debutants Mariona Gomila i Macià Arguimbau


L'esperat film "La Vida Lliure" de Marc Recha arriba avui divendres 2 de març a la cartellera. Després d'haver passat per festivals tan rellevants com el Tallin Black Nights o el Festival de Gijón, on va rebre el Premi ALMA al millor guió, la pel·lícula, protagonitzada per Sergi López, Núria Prims i els debutants Mariona Gomila i Macià Arguimbau, arriba al gran públic.


La pel·lícula ha estat postproduïda integralment a Antaviana Films i està ambientada a l'illa de Menorca durant la primera Guerra Mundial. "La Vida lliure" narra a través de la mirada d'una nena el conflicte humà entre l'obligada lluita per a la supervivència i l'anhel de llibertat en un periode marcat per la fam, el contraban i una epidèmia de grip.


El film és una producció de Turkana Films i La Perifèrica Produccions amb la participació de Televisió de Catalunya i IB3.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon