Entradas destacadas

GAUDÍ ALS MILLORS EFECTES VISUALS PER A ANTAVIANA FILMS


Un total de 15 guardons van a parar a films postproduïts a Antaviana Films

La nit del cinema català va concloure ahir amb un gran èxit pels films que han estat postproduïts a Antaviana Films. Un total de 15 guardons van recollir les pel·lícules que han passat per les nostres mans en totes o algunes de les fases de la postproducció.

"Incerta Glòria" d'Agustí Villaronga es va emportar un total de 8 guardons, entre ells el Premi a Millors Efectes Visuals pel treball de Bernat Aragonès i Manuel López Egea. "Estiu 1993" de la debutant Carla Simón, de la seva banda, es va emportar els premis grans de la nit: Millor Pel·lícula, Millor Direcció i Millor Guió.

"The Bookshop" d'Isabel Coixet, postproduïda integralment a Antaviana Films, es va emportar dos guardons (Millor Direcció Artística i Millor Música Original) i el curtmetratge premiat a la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes, "Los Desheredados" de Laura Ferrés, fou el guanyador en la seva categoria.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon