Entradas destacadas

"EBRE, DEL BRESSOL A LA BATALLA" I "MERLÍ" AL ZOOM IGUALADA 2016


El telefilm competirà en Secció Oficial mentre que l'exitosa sèrie es projectarà al Zoom Series


El Zoom Igualada 2016, Festival Internacional de Ficció Televisiva, ha escollit dues produccions en les quals Antaviana Films ha participat per a la programació de la catorzena edició que tindrà lloc entre el 22 i el 27 de novembre.

D'una banda competirà a la Secció Oficial el telefilm "Ebre, del bressol a la batalla" de Román Parrado, produït per Setmàgic Audiovisual, i de l'altra l'exitosa sèrie "Merlí", dirigida per Eduard Cortés i produïda per Veranda TV, es projectarà a la secció Zoom Sèries.

"Ebre, del bressol a la batalla" és un telefilm sobre la sagnant batalla de l’Ebre i la lleva del biberó. Antaviana Films va portar a terme les tasques de conformació, color grading, VFX (per a reforçar estralls de la guerra en el paisatge i en les seqüències de batalla), grafisme de les diverses versions idiomàtiques del film, així com la masterització final per a les diferents televisions que han coproduït aquesta peça.

Pel que fa "Merlí", es tracta d'una sèrie sobre un professor de filosofia especialment transgressor i carismàtic d'un institut de secundària. Antaviana Films s'ha encarregat de la postprodució integral de les dues primeres temporades.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon