Entradas destacadas

BERNAT ARAGONÈS AL ZOOM MARQUES DEL CLÚSTER DE L'AUDIOVISUAL


La jornada se centra en aquesta edició en la Realitat Virtual en la comunicació de marques


Bernat Aragonès, membre de l'equip d'Antaviana Films, participarà el proper dijous 10 de novembre a la jornada Zoom Marques organitzada pel Clúster de l'Audiovisual de Catalunya i que en aquesta edició presentarà casos d'èxit que mostren les possibilitats de la Realitat Virtual aplicada a la comunicació publicitària.

La jornada, que reuneix a marques, agències i productores i canals, tindrà lloc a la seu de Foment de Treball a Barcelona i comptarà també amb la participació de Xavier Conesa, de Visyon; Carlos Fernández, d’Iberdrola; Ramon Arteman i Mario Tarradas de Metropolitana; Josep M. Quintana, de Createl; Eva Domínguez, de MiNuShu, i Quino Fernández, de Tviso.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon