Entradas destacadas

Oculus 360 VR Samsung


Gaudí Exhibition Center


Hem fet el rodatge I la postproducció de l’innovador sistema 360, tant en vertical com en horitzontal, per les ulleres Oculus VR de Samsung, que ofereix una percepció immersiva e la Cripta de la Colònia Güell, una seqüència en la que hi ha nombrosos actors que donen viada a una escena quotidiana del 1915, amb Antoni Gaudí supervisant la construcció de la cripta. El 21 de setembre es va presentar a la premsa en el marc del nou The Gaudí Exhibition Center, en el Museu Diocesà de Barcelona.


http://www.gaudiexhibitioncenter.com

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon