Entradas destacadas

El Testament de Rosa


Homenatge a Rosa Novell

Antaviana Films ha col·laborat activament en la postproducció d’aquest projecte dirigit per Agustí Villaronga i produït per Massa d’Or Produccions i El Testamento de María que suposa un homenatge a l’actriu Rosa Novell, adaptant i prenent com a material d’inici els assajos de “El testament de Maria” de Colm Tóibín. Mitjançant els assajos de l’última obra de l’actriu anem descobrint també el propi llegat de la intèrpret catalana. Antaviana Films ha col·laborat en la creació dels elements gràfics de la peça, l’adaptació i modificacions de mescla de so així com l’elaboració de les diferents versions que resultaran, així mateix Antaviana Films ha masteritzat la versió DCP. Ha estat un procés extremadament delicat i bonic, Antaviana està molt feliç d’haver col·laborat en aquest sentit homenatge.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon