Entradas destacadas

BERNAT ARAGONÉS NOMINAT A MILLOR MUNTATGE ALS GOYA PER "THE BOOKSHOP"El film d'Isabel Coixet postrproduït a Antaviana Films nominat en 12 categories


La 32ena edició dels Premios Goya, que s'entregaran el proper 3 de febrer, han deixat una nominació de luxe per a Antaviana Films. Bernat Aragonés ha estat nominat a Millor Muntatge per a l'última pel·lícula d'Isabel Coixet "The Bookshop", postproduïda integralment a Antaviana Films. L'adaptació de la novel·la de Penélope Fitzgerald ha estat també nominada en altres 11 categories.

En el còmput total de nominacions, els films en els quals ha participat Antaviana Films sumen 21 nominacions. Aquestes inclouen les 12 nominacions per a "The Bookshop", 8 nominacions per a "Estiu 1993" de Carla Simón i 1 nominació per a "Incerta Glòria" d'Agustí Villaronga. A més, dos films dels quals Antaviana Films és responsable del DCP també s'han emportat nominacion, "Una mujer fantástica" de Sebastián Lelio i el curtmetratge "Los Desheredados" de Laura Ferrés.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon