Entradas destacadas

"LA VIDA LLIURE" GUANYA EL PREMI ALMA AL MILLOR GUIÓ AL FICX

El darrer film de Marc Recha ha estat postproduït a Antaviana Films i també competeix al Tallin Black Nights


La darrera aventura cinematogràfica de Marc Recha es titula "La Vida Lliure" i comença el seu recorregut per festivals nacionals i internacionals amb molt bones perspectives. El film acaba de rebre el Premi Alma al Millor Guió de Pel·lícula Espanyola en la 55º edició del Festival Internacional de Cinema de Gijón.

El film està produït per Turkana Films i La Perifèrica Produccions amb la participació de Televisió de Catalunya i IB3 Televisió. El càsting està encapálat per Sergi López, Miquel Gelabert, Núria Prmis i els joves actors Mariona Gomila i Macià Arguimbau.

"La vida lliure" és un retrat intimista que narra el conflicte humà per la lluita per la supervivència a través de la mirada d'unena nena en el marc de l'illa de Menorca a finals de la Primera Guerra Mundial en un periode marcat per la fam, el contraban i una epidèmia de grip.

La postproducció ha anat a càrrec d'Antaviana Films.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon