Entradas destacadas

"LA CASA DEL ARTISTA", PREMI ANTAVIANA FILMS A L'ALTERNATIVAEl projecte d'Ione Atenea vencedora de la secció professional Mentoring Projects


El Premi Antaviana Films al projecte més original i innnovador de la 5ena edició del Mentoring Projects de L'Alternativa Professionals ha recaigut en el projecte "La casa del artista" d'Ione Atenea. El jurat ha valorat el projecte "per trencar una bombolla en el temps i presentar tot un univers dins d’una casa, un microcosmos on l’espectador irromprà en les vides passades de Rosita i Antonio per preguntar-se què en queda, de nosaltres, quan ja no hi som".

El Mentorin Projects és un espai professional que té com objectiu d’impulsar la creació i la distribució d’obres audiovisuals en desenvolupament, aprofitant el rol de l’Alternativa com a plataforma internacional de referència per al cinema independent. El Premi Antaviana consistirà en la creació d'un DCP en el seu estudi.

El premi el va entregar Anna Aragonès de l'equip d'Antaviana Films el passat 19 de novembre en la festa de clausura del festival.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon