Entradas destacadas

S'ESTRENA "THE BOOKSHOP" D'ISABEL COIXET


Arriba a la cartellera el darrer film de Coixet postproduït a Antaviana Films


L'última aventura cinematogràfica d'Isabel Coixet arribar a la cartellera comercial aquest divendres 10 de novembre, despré d'haver passat per la Seminci de Valladolid i d'haver estat guardonada a la Fira del Llibre de Frankfurt com a millor adaptació literària.

El film és una coproducció espanyola amb el Regne Unit i està interpretat per Emily Mortimer, Bill Nighy i Patricia Clarkson. "The Bookshop" és una adaptació de la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald que narra la història d'una llibretera que té una petita botiga de llibres a una localitat costanera de l'Anglaterra dels anys 50.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon