Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS A L'ALTERNATIVA 2017Antaviana Films ha participat en l'espot del festival i entregarà un premi


Ja està apunt d'inaugurar-se una nova edició de L'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona que tindrà lloc entre el 13 i el 19 de novembre al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) i la Filmoteca de Catalunya entre d'altres espais.

En aquesta 24ena edició, Antaviana Films ha participat en la postproducció de l'espot del festival titulat "La Caixa" i dirigit per Ona Planas. Així mateix, Antaviana Films entregarà el Premi al Projecte més original i alhora viable de la 5ena edició del Mentoring Projects, espai professional que té com objectiu d’impulsar la creació i la distribució d’obres audiovisuals en desenvolupament, aprofitant el rol de l’Alternativa com a plataforma internacional de referència per al cinema independent. El Premi Antaviana consistirà en la creació d'un DCP en el seu estudi i es donarà a conèixer a la festa de clausura de l'Alternativa.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon