Entradas destacadas

"THE BOOKSHOP" MILLOR ADAPTACIÓ LITERÀRIA A LA FIRA DEL LLIBRE DE FRANKFURT


L'últim film d'Isabel Coixet postproduït a Antaviana Films triomfa a la gran cita literària europea


El darrer treball cinematogràfic d'Isabel Coixet ha rebut un important reconeixement a la darrera edició de la Fira del llibre de Frankfut que ha tingut lloc a la ciutat alemanya entre l'11 i el 15 d'octubre.

El film s'ha emportat el premi a la millor adaptació literària poc abans d'estrenar-se comercialment el proper 10 de novembre. "The Bookshop" és una adaptació de la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald que narra la història d'una llibretera que té una petita botiga de llibres a una localitat costanera de l'Anglaterra dels anys 50. La pel·lícula està protagonitzada per Emily Mortimer, Bill Nighy i Patricia Clarkson.

Antaviana Films s'ha encarregat de la postproducció integral del film.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon