Entradas destacadas

"LA VIDA LLIURE" AL TALLIN BLACK NIGHTS FILM FESTIVAL


La nova pel·lícula de Marc Recha, postproduïda a Antaviana Films, competirà al prestigiós certamen estonià


El darrer projecte cinematogràfic del cineasta català Marc Recha tindrà la seva estrena mundial al prestigiós Tallin Black Nights Film Festival, un dels pocs certàmens europeus de Classe A i que se celebrarà a la capital estoniana del 17 de novembre al 3 de desembre.

El nou treball de Recha ha estat postproduït a Antaviana Films i és una producció de Turkana Films i La Perifèrica Produccions. La pel·lícula està ambientada a la Menorca de la primera Guerra Mundial i és la història iniciàtica de dos nens, Tina i Biel, la mare dels quals ha hagut d'emigrar a Argèlia a causa de l'escassetat de feina a l'illa i de l'epidèmia de grip que l'assetja.

El film està protagonitzat per Sergi López i els nens debutants Mariona Gomila i Macià Arguimbau.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon