Entradas destacadas

"ESTIU 1993" PRESELECCIONADA ALS OSCARS I FINALISTA ALS EFA

Antaviana Films ha estat la responsable de les mescles de so de l'exitosa òpera prima de Carla Simón


"Estiu 1993", òpera prima de Carla Simón, continua la seva brillant trajectòria acaparant elogis tant de la crítica com del públic. El film ha estat preseleccionat per l'Acadèmia de Cinema Espanyol per representar Espanya a la propera edició dels Oscars, juntament amb "1898. Los últimos de Filipinas" de Salvador Calvo i "Abracadabra" de Pablo Berger. La lectura de la pel·lícula escollida serà el proper 7 de setembre.

D'altra banda, el film produït per Inicia Films, també ha estat seleccionat als Premis EFA (European Film Academy) i podria passar a la segona volta de les votacions si els 3.000 acadèmics així ho fan possible. Els guanyadors es donaran a conèixer en una gala que se celebrarà a Berlín el proper 9 de desembre.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon