Entradas destacadas

S'ESTRENA "ESTIU 1993"


Antaviana Films és la responsable de les mescles de so del debut de Carla Simón


L'exitosa opera prima de Carla Simón, "Estiu 1993", produïda per Inicia Films i en la qual Antaviana Films ha treballat en les mescles de so, s'estrena el proper divendres 30 de juny a 37 cinemes de tota Espanya.

L'esperat film de Simón arriba a la cartellera avalat per una molt bona trajectòria de festivals internacionals on ha recollit premis a Berlín, Málaga, BAFICI, Cannes Écrans Juniors, entre d'altres. La pel·lícula convenç tant a púbilc com a crítica.

"Estiu 1993" és una ficció autobiogràfica a través de la qual Carla Simón explica la història de la seva infantesa quan als sis anys es va quedar orfe en morir la seva mare per Sida i va haver d'adaptar-se a una nova família formada pels seus tiets i la seva cosina. El film està interpretat per Laia Artigas, en el paper principal de Frida, i Paula Robles, en el paper de la seva cosina Anna. També compta amb les interpretacions de Bruna Cusí i David Verdaguer.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon