Entradas destacadas

PRESENTAT A ANDORRA EL TEASER DE "FRED"


El film estarà dirigit per Santi Trullenque i interpretat per Roger Casamajor, Aida Folch i Isak Férriz


Ja s'ha presentat a Andorra el teaser de "Fred", adaptació cinematogràfica de l'obra de teatre homònima d'Agustí Franch i que el director del film, Santi Trullenque, vol convertir en un western d'alta muntanya ambientat a la segona Guerra Mundial.

El teaser, de dos minuts de duració, mostra l'estil del projecte d'un ritme vertiginós i un to tens, visceral i molt físic, en paraules del seu director. El projecte es troba en vies de finançament i l'objectiu és que pugui rodar-se durant el 2018. Antaviana Films és la responsable de la postproducció d'aquest teaser i també estarà involucrada en la postproducció del film final.

"Fred" serà interpretat per Roger Casamajor, Aida Folch i Isak Férriz.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon