Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS EN LA POSTPRODUCCIÓ DE LA NOVA EDICIÓ DE CINERGÍA DIRIGIDA PER ISABEL COIXET


El film està compost per quatreparts entrellaçades i, com a novetat d’aquest any, el públic n’ha pogut personalitzar alguns detalls a través de les xarxes socials


La nova edició de Cinergía de Gas Natural Fenosa compta amb la directora Isabel Coixet al capdavant de la pel·lícula produïda per El Terrat. Un film que consta de quatre parts entrellaçades i conclusives en si mateixes. Com a novetat d’aquest any, el públic serà en part protagonista doncs ha pogut decidir i personalitzar alguns detalls clau del film a través del canal de Facebook de Cine Gas Natural Fenosa.

La postproducció integral del film va a càrrec d’Antaviana Films i la direcció dels efectes digitals a càrrec de Bernat Aragonès qui també n’és el muntador.

El projecte Cinergía pretén apropar l’estalvi i l’eficiència energètica al gran públic a través del setè art així com fomentar la indústria cinematogràfica del nostre país.

El rodatge del film dirigit per Isabel Coixet va tenir lloc a Barcelona i voltants entre el 27 de març i el 7 d’abril, i alguns dels actors i actrius que hi han participat són Carmen Machi, Lluís Homar, Miguel Ángel Muñoz, Úrsula Corberó, Adrià Collado, Belén Cuesta entre d’altres.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon