Entradas destacadas

"AL OTRO LADO DEL MURO" GUANYA EL PREMI LATITUD DOCSBARCELONA


El premi està patrocinat per Antaviana Films i consisteix en 5.000 euros en treballs de postproducció


El documental "Al otro lado del muro" de Pau Ortiz ha estat el guanyador del Premi Latitud DocsBarcelona que es va desvetllar aquest diumenge a la gala de cloenda d'aquesta cita imprescindible del documental a Barcelona. "Al otro lado del muro" competia juntament amb altres deu documentals de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina.

El jurat de la secció, format per Mercedes Álvarez, Jorge Caballero, Juanjo Giménez i Aurora Moreno, han decidit otorgar el premi al documental d'Ortiz per “l'aposta del director i les seves decisions, l'equilibri que aconsegueix entre el fons i la forma, permetent a l'espectador involucrar-se dins del documental i viure-ho en primera persona”. Ortiz s’apropa al dia a dia de dos adolescents hondurenys que han emigrat sense papers a Mèxic, amb la mare condemnada a presó injustament. El mur que els separa de la mare crea un profund conflicte emocional.

El Premi Latitud DocsBarcelona està patrocinat per Antaviana Films i consisteix en 5.000 euros en treballs de postproducció.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon