Entradas destacadas

"ESTIU 1993" GUANYA EL PREMI DEL CANNES ÉCRANS JUNIORS


El debut de Carla Simón segueix acaparant l'atenció dels festivals i certamens internacionals


L'òpera prima de Carla Simón "Estiu 1993" produïda per Inicia Films, ha rebut un nou reconeixement a la ja brillant trajectòria internacional. En aquesta ocasió, el film ha estat premiat a la secció paral·lela del Festival de Cannes, Cannes Écrans Juniors, una secció dirigida a joves d'entre 13 i 15 anys. Els mateixos joves són els encarregats de decidir l'obra guanyadora. El film de Simón competia amb altres set llargmetratges internacionals.


"Estiu 1993" narra la història de Frida, una nena de sis anys que es queda òrfena de mare a causa de la Sida i qui ha de començar una nova vida al costat dels seus tiets i la seva cosina. La naturalesa autobiogràfica de l'obra ha contribuït a la seva autenticitat i projecció internacional.

Antaviana Films ha estat l'encarregada de les mescles de so.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon