Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS PATROCINA UN ANY MÉS EL PREMI LATITUD DOCSBARCELONA


El premi consisteix en 5.000 euros en treballs de postproducció


Per tercer any consecutiu Antaviana Films patrocina el Premi Latitud DocsBarcelona en la que serà la 20ena edició d'aquest esdeveniment imprescindible del panorama documental internacional. La Secció Oficial del festival inclourà 38 títols a competició, distribuïts en tres seccions: Panorama, una selecció dels documentals més recents i rellevants de l’escena internacional; Latitud, reservada a produccions d’Espanya, Portugal i Amèrica Llatina; i What the Doc?, una nova finestra a títols més arriscats i innovadors. El DocsBarcelona tindrà lloc entre el 18 i el 28 de maig a l'Aribau Club i el CCCB.


El Premi Latitud DocsBarcelona premiarà una obra d'aquesta secció. El Jurat estarà format per Mercedes Álvarez, Jorge Caballero, Juanjo Giménez i Aurora Moreno. El Premi consisteix en 5.000 euros en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP). L'any passat el premi va recaure en "Paciente" de Jorge Caballero.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon