Entradas destacadas

"ESTIU 1993" AL CANNES ÉCRANS JUNIORL'òpera prima de Carla Simón es projectarà en aquesta secció independent durant el Festival de Cannes


El film "Estiu 1993" de Carla Simón, produït per Inicia Films, segueix una trajectòria brillant plena de reconeixements a nivell internacional.

La pel·lícula es projectarà durant la propera edició del Festival de Cannes, que tindrà lloc entre el 17 i el 28 de maig, a la secció independent Cannes Écrans Junior juntament amb altres set llargmetratges internacionals.

Cannes Écrans Junior és una selecció de pel·lícules que tenen un interès particular per a joves d'entre 13 i 15 anys. "Estiu 1993" fou triada per participar en aquesta secció pel seu interès entre el públic jove.

L'òpera prima de Carla Simón, interpretada per Laia Artigas, Paula Blanco, Bruna Cusí i David Verdaguer, narra la història de la directora quan als sis anys va quedar òrfena de mare i va haver de marxar a viure amb els seus tiets i la seva cosina.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon