Entradas destacadas

"ESTIU 1993" AL BAFICI


Antaviana Films és la responsable de la mescla de so de la celebrarda opera prima de Carla Simón


Un nou reconeixement a la curta però brillant trajectòria del film "Estiu 1993" de Carla Simón, produït per Inicia Films. La pel·lícula fou guardonada a la Berlinale i també al Festival de Màlaga i encara ara una etapa de viatges en diferents festivals internacionals.

L'última selecció és al prestigiós BAFICI - Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente - que tindrà lloc entre el 19 i el 30 d'abril. L'òpera prima de Simón competirà a la Secció Oficial.

El film explica com Frida, de sis anys, es veu obligada a deixar la gran ciutat, després de la mort de la seva mare a causa de la SIDA, per anar a viure amb els seus oncles al camp. L'espectador l'acompanya en les dificultats que experimenta per adaptar-se a aquesta nova situació malgrat comptar amb l'afecte de la seva nova família.

Antaviana Films ha participat a la pel·lícula en el procés de la mescla de so.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon