ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
Entradas destacadas

"ESTIU 1993" AL BAFICI

19 Apr 2017

 

Antaviana Films és la responsable de la mescla de so de la celebrarda opera prima de Carla Simón

 

Un nou reconeixement a la curta però brillant trajectòria del film "Estiu 1993" de Carla Simón, produït per Inicia Films. La pel·lícula fou guardonada a la Berlinale i també al Festival de Màlaga i encara ara una etapa de viatges en diferents festivals internacionals.

L'última selecció és al prestigiós BAFICI - Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente - que tindrà lloc entre el 19 i el 30 d'abril. L'òpera prima de Simón competirà a la Secció Oficial.

El film explica com Frida, de sis anys, es veu obligada a deixar la gran ciutat, després de la mort de la seva mare a causa de la SIDA, per anar a viure amb els seus oncles al camp. L'espectador l'acompanya en les dificultats que experimenta per adaptar-se a aquesta nova situació malgrat comptar amb l'afecte de la seva nova família.

Antaviana Films ha participat a la pel·lícula en el procés de la mescla de so.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload