Entradas destacadas

"JÚLIA IST" I "ESTIU 1993" AL D'A - FESTIVAL DE CINEMA D'AUTOR DE BARCEL


Antaviana Films ha participat en la postproducció de les dues operes primes


La cita anual amb el cinema d'autor a Barcelona està apunt d'arribar i el D'A ja ha desvetllat la seva programació. Dues produccions en les quals ha estat implicada Antaviana Films es podran veure durant els deu dies de festival a la ciutat, del 27 d'abril al 7 de maig.

D'una banda, ha estat seleccionada "Júlia Ist" d'Elena Martin, produïda per Lastor Media i la Universitat Pompeu Fabra, que es podrà veure a la secció "Impulso Colectivo" on es presenten obres del nou cinema espanyol més allunyat de la indústria.

De l'altra, el premiat i celebrat film "Estiu 1993" de Carla Simón, produït per Inicia Films, serà l'encarregat de tancar el certamen. El film de Simón fou reconegut a la passada Berlinale i al Festival de Málaga.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon