Entradas destacadas

VERKAMI PER AL DOCUMENTAL "PETITET" DE CARLES BOSCH


El film està produït per Lastor Media i Turkana Films i serà postproduït integralment a Antaviana Films


El director Carles Bosch, que fou nominat el 2004 als Oscars pel documental "Balseros", està immers en el seu proper treball que duu per títol "Petitet". Avui 5 d'abril ha començat la campanya de verkami per recaptar una part del finançament d'aquest documental produït per Lastor Media i Turkana Films.

"Petitet" acompanya el periple del músic "rumberu" Joan Ximènez Valentí qui pateix d'una enfermetat que no li permet tocar però qui té l'objectiu de portar a terme el somni que va prometre a la seva mare: portar la rumba a un gran teatre barceloní. Aquest somni el podrà complir el proper 17 d'octubre al Gran Teatre Liceu de Barcelona on Ximènez, conegut com a Petitet, dirigirà una orquestra de més de seixanta músics.

Antaviana Films s'encarregarà de la postproducció integral del projecte.

Podeu consultar la pàgina de verkami del projecte al següent enllaç.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon