Entradas destacadas

VERKAMI PER AL DOCUMENTAL "PETITET" DE CARLES BOSCH

5 Apr 2017

 

El film està produït per Lastor Media i Turkana Films i serà postproduït integralment a Antaviana Films

 

El director Carles Bosch, que fou nominat el 2004 als Oscars pel documental "Balseros", està immers en el seu proper treball que duu per títol "Petitet". Avui 5 d'abril ha començat la campanya de verkami per recaptar una part del finançament d'aquest documental produït per Lastor Media i Turkana Films.

"Petitet" acompanya el periple del músic "rumberu" Joan Ximènez Valentí qui pateix d'una enfermetat que no li permet tocar però qui té l'objectiu de portar a terme el somni que va prometre a la seva mare: portar la rumba a un gran teatre barceloní. Aquest somni el podrà complir el proper 17 d'octubre al Gran Teatre Liceu de Barcelona on Ximènez, conegut com a Petitet, dirigirà una orquestra de més de seixanta músics. 

Antaviana Films s'encarregarà de la postproducció integral del projecte.

Podeu consultar la pàgina de verkami del projecte al següent enllaç.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon