Entradas destacadas

"ESTIU 1993", "JÚLIA IST" I "FREE (HADIJATOU VS THE STATE)" PREMIADES


Antaviana Films ha participat en la postproducció dels tres films premiats


El Festival de Màlaga ha deixat en l'edició d'enguany diversos premis per a produccions en les quals ha participat Antaviana Films, entre elles la més important, la Biznaga d'Or per a la pel·lícula "Estiu 1993" de Carla Simón, produïda per Inicia Films.

L'opera prima de Simón ha rebut, a més, altres premis no oficials com ara el Premio Feroz Puerta Oscura a la millor pel.lícula de secció oficial, Premi Asecan Opera Prima, Premio Signis i Premio Fundación SGAE Dunia Ayaso.

La també opera prima, en aquest cas d'Elena Martin, "Júlia Ist" s'ha emportat, de la seva banda, la Biznaga de Plata de la secció Zonazine, dedicada al cinema més arriscat, així com el premi a la millor direcció d'aquesta mateixa secció. A més, el film s'ha emportat el premi Movistar + .

Finalment, el documental "Free (Hadijatou vs the State)" de Lala Gomà ha estat premiat amb la Biznaga de Plata Afirmando los derechos de la mujer al millor llargmetratge documental.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon