Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS AL FESTIVAL DE MÁLAGA


Quatre produccions en les quals ha participat Antaviana Films seleccionades al prestigiós certamen


El Festival de Málaga Cine Español ja ha fet pública la seva selecció per a la 20ena edició del certamen que tindrà lloc entre el 17 i el 26 de març. Quatre produccions en les quals ha estat implicada Antaviana Films han estat escollides.

D'una banda, "Estiu 1993" de Carla Simón, produïda per Inicia films i Avalan PC, i recentement premiada a la Berlinale, participarà a la Secció Oficial. El documental "Preso" d'Ana Tipa competirà a la Secció Oficial Documental. "Júlia Ist" d'Elena Martín, produïda per Lastor Media i UPF, ha estat escollida per participar a la secció competitiva Zonazine. I, finalment, el documental "Free (Hadijatou contra el estado)" de Lala Gomà, produït per Ikiru Films i Wonka Films, es projectarà a la secció "Afirmando los derechos de la mujer".

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon