Entradas destacadas

COMENÇA EL RODATGE DE LA SÈRIE "DE LLIT EN LLIT, LA REVOLUCIÓ DEL SON"Antaviana Films s'encarrega de la postproducció integral del projecte produït per Ottokar


Com dormim? Descansem prou? Un trenta per cent de la població als països occidentals tenen problemes per agafar el son. A Catalunya, prop de mig milió de persones, viu amb l'horari canviat i milions de persones necessiten fàrmacs per dormir.


"De llit en llit, la revolució del son" és un recorregut per aquesta activitat humana que ocupa una tercera part de la vida i que és fonamental per la salut. El format escollit és el d'una sèrie de tres capítols de 60 minuts produïda i desenvolupada per Ottokar amb el Dr. Eduard Estivill. Antaviana Films s'encarregarà del muntatge i la postproducció integral del projecte.

L'emissió d'aquesta sèrie està prevista per la tardor del 2017 a Televisió de Catalunya.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon