Entradas destacadas

PREMI GAUDÍ PER A "EBRE, DEL BRESSOL A LA BATALLA"


El film, postproduït per Antaviana Films, ha estat guardonat amb el Gaudí a Millor Pel·lícula per a Televisió


El film per a televisió "Ebre, del bressol a la batalla" dirigit per Román Parrado, produït per Setmàgic Audiovisual i Compacto, i postproduït a Antaviana Films, s'ha emportat anit el Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió en la que és la gran nit del Cinema Català. El film de Parrado es va imposar als altres films nominats en aquesta mateixa categoria: "Laia" de Lluís Danes, "La Xirgu" de Sílvia Quer i "Fassman, l'increïble home radar" de Joaquim Oristrell.

Antaviana Films va portar a terme les tasques de conformació, color grading, VFX, grafisme de les diverses versions idiomàtiques del film, així com la masterització final per a les diferents televisions que han coproduït aquesta peça.

El telefilm ja havia estat premiat en certamens com el Zoom Igualada.

La Gala dels IX Premis Gaudí va tenir lloc el 29 de gener al a l’Auditori Fòrum CCIB en una gala conduïda per Bruno Oro. Antaviana Films també va ser la responsable de la postproducció del tràiler de l'esdeveniment així com dels efectes especials dels vídeos de la gala.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon