Entradas destacadas

"EBRE, DEL BRESSOL A LA BATALLA" NOMINADA ALS PREMIS GAUDÍEl film per a televisió ha estat postproduït a Antaviana Films


L'Acadèmia del Cinema Català ja ha fet públiques les nominacions als IX Premis Gaudí que tindran lloc el proper 29 de gener a l'Auditori del Fòrum CCIB.

"Ebre, del bressol a la batalla" de Román Parrado, produït per Setmàgic Audiovisual i postproduït a Antaviana Films, ha rebut una nominació a la categoria de Millor Pel·lícula per a Televisió.

El telefilm va sobre la sagnant batalla de l’Ebre i la lleva del biberó, i Antaviana Films va portar a terme les tasques de conformació, color grading, VFX (per a reforçar estralls de la guerra en el paisatge i en les seqüències de batalla), grafisme de les diverses versions idiomàtiques del film, així com la masterització final per a les diferents televisions que han coproduït aquesta peça.

La lectura de les nominacions ha estat conduïda pels actors Miranda Gas i Francesc Orella. Al finalitzar l'acte, s'ha projectat l'espot dels Premis Gaudí dirigit per Lluís Danès i també postproduït a Antaviana Films.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon