Entradas destacadas

"EL TESTAMENT DE LA ROSA" A LA PROGRAMACIÓ DEL TEMPORADA ALTA


Antaviana Films és la responsable del grafisme, la mescla de so, la masterització i el DCP


L'homenatge d'Agustí Villaronga a Rosa Novell, el film "El testament de la Rosa" produït per Massa d'Or Produccions i Testamento de María, ha participat aquests dies a la programació del Temporada Alta, el festival de tardor de Catalunya (Girona - Salt) i en el qual es poden veure mostres de diferents disciplines, teatre, música, dansa, circ, cinema.


Antaviana Films va ser la responsable del grafisme, la mescla de so, la masterització i el DCP d'aquest projecte en el qual Rosa Novell, a la qual se li va diagnosticar un càncer avançat el juny de 2013, recita fragments de l'obra "El testamento de María" de Colm Tóibín, peça que va haver d'abandonar a causa de la seva malaltia. Un sentit homenatge a una actriu excepcional.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon