Entradas destacadas

TRES FILMS EN ELS QUALS HA PARTICIPAT ANTAVIANA FILMS AL LONDON SPANISH FILM FESTIVAL


"La novia", "Ebre, del bressol a la batalla" i "Ningú no vol la nit" han estat seleccionats pel prestigiós festival


El London Spanish Film Festival, que té lloc entre el 22 i el 29 de setembre a la capital del Regne Unit, ha seleccionat tres produccions en les quals ha participat Antaviana Films per a la seva programació.

D'una banda ha estat escollida "La novia" de Paula Ortiz, distribuïda per Alfa Pictures i de la qual Antaviana Films es va encarregar de les còpies de distribució i la generació de KDM. La pel·lícula competeix en secció oficial.

També ha estat escollit "Ebre, del bressol a la batalla" de Román Parrado, produïda per Setmàgic Audiovisual, i del qual Antaviana Films n'ha fet la conformació, el color grading, els efectes especials, el grafisme i la masterització. El telefilm competeix a la secció Catalan Window.

Finalment, el London Spanish Film Festival ha seleccionat "Ningú no vol la nit" d'Isabel Coixet, produïda per Mediapro, i de la qual Bernat Aragonès ha estat el Director d'Efectes Digitals i gran part de l'equip d'Antaviana Films hi ha participat.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon