Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS DE NOU AL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÀ


L'equip liderat per Bernat Aragonès s'encarrega de la supervisió de Cinema Digital del Festival


Un any més, el Festival de Cinema de San Sebastià torna a confiar en Antaviana Films per a la supervisió de Cinema Digital. L'equip liderat per Bernat Aragonès ha dissenyat la metodologia de treball per a la revisió íntegra de les pel·lícules, la seva distribució a través de la xarxa de fibra, la gestió de les incidències i la supervisió de la qualitat de la projecció. La gran quantitat de materials que cal gestionar en un temps rècord, l’augment en el nombre de seus i la complexitat d’un Festival de classe A, suposa no només un important repte tecnològic, sinó també una prova exigent per a l’equip tècnic, del que també en formen part la sòlida estructura de producció del Festival i els experimentats instal·ladors de Kelonik.


​Més de 300 pel·lícules arribades d’arreu del món es projectaran en una vintena d'espais diferents durant la 64 edició del festival, que enguany té lloc entre el 16 i el 24 de setembre.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon