Entradas destacadas

ESTRENA DE "GERNIKA" A UN CENTENAR DE SALES COMERCIALS


Antaviana Films s'ha encarregat del DCP, el KDM i el control de qualitat


Aquest divendres 9 de setembre s'estrena en sales comercials el film "Gernika" de Koldo Serra, produït per Pecado Films en coproducció amb Travis Producciones, Sayaka Producciones i Gernika The Movie AIE. El film és un drama romàntic inspirat en els bombardejos que Picasso va immortalitzar a la seva gran obra. "Gernika" està protagonitzat per María Valverde, James d'Arcy, Jack Davenport, Ingrid García-Johnsson, Àlex García i Bárbara Goneaga entre d'altres.

Antaviana ha fet el DCP i les còpies de distribució de la mà de Betta Pictures. El llargmetratge s’estrena al voltant d’unes 100 sales. El Departament de Cinema Digital d’Antaviana ha participat en la distribució fent el Repackaging del Digital Cinema Package (DCP), la generació i duplicació de discos per la distribució en cinemes, la generació i gestió de les Key Delivery Message (KDM) i el Quality Check (control de qualitat) del Digital Cinema Oackage (DCP) en la nostra sala de projecció amb servidor Doremi i seguint les normatives DCI (Digital Cinema Initiatives).


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon