Entradas destacadas

"MERLÍ" NOMINADA ALS PRESTIGIOSOS PRIX EUROPA


Antaviana Films s'encarrega de la postproducció de la popular sèrie produïda per Veranda TV


La sèrie de ficció televisiva “Merlí”, dirigida per Eduard Cortés, produïda per Veranda TV per a Televisió de Catalunya, ha estat nominada als Prix Europa, el major festival europeu de televisió, ràdio i mitjans interactius que tindrà lloc el proper mes d’octubre, entre el 15 i el 21, a Berlín. “Merlí” ha estat nominada a la categoria de Ficció TV i ha estat escollida d’entre 231 produccions d’arreu d’europa. En total, són 26 produccions les que competiran finalment pel guardó.

“Merlí” és una sèrie que es va estrenar el setembre de 2015 a TV3. La ficció gira al voltant d’un professor de filosofia d’un institut qui anima als seus alumens a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxes. Atresmedia va comprat els drets per doblar-la al castellà i l'emet per La Sexta.


Antaviana Films s'encarrega de la postproducció de la sèrie i ja té llesta la segona temporada que tornarà a TV3 el proper 19 de setembre.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon