Entradas destacadas

COMENCEN ELS TREBALLS DELS EFECTES DIGITALS DE "INCERTA GLÒRIA"


Bernat Aragonès dirigeix els Efectes Digitals de l'últim i esperat film d'Agustí Villaronga


Finalitzat el rodatge de "Incerta Glòria", el director Agustí Villaronga i el muntador Raul Roman, guanyador del Premi Gaudí al millor Muntatge per "El Rey de la Habana", repeteixen tàndem i ja estan treballant en el muntatge del film basat en la novel·la de Joan Sales i produït per Massa d'Or Produccions.

En aquesta fase de muntatge es van reunir amb Bernat Aragonès, director dels Efectes Digitals, i Marc Dominici, com a supervisor de postproducció, per tractar com han de ser les seqüències amb efectes. A Antaviana Films hem començat a fer proves d’aquells efectes més complicats, que impliquen feines de 3D i molta composició d’imatge. En aquest llargmetratge es compten a la vora d’un centenar d’efectes digitals i per això Bernat Aragonès ja ha confeccionat el seu equip d’artistes entre els quals hi ha compositors de 3D i 2D i professionals de matte painting.


#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon