Entradas destacadas

ANTAVIANA FILMS ENTREGARÀ EL PREMI LATITUD AL DOCSBARCELONA


El premi consisteix en 3000€ en treballs de postproducció pel següent treball del director

Per segon any consecutiu Antaviana Films patrocina el Premi Latitud DocsBarcelona que serà atorgat pel Jurat DocsBarcelona en la que serà la 19ena edició d'aquest esdeveniment imprescindible del panorama documental internacional. El DocsBarcelona projectarà una quarentena de documentals i oferirà un espai pels professionals. Tindrà lloc entre el 23 i el 29 de maig a l'Aribau Club i el CCCB.


El Premi Latitud DocsBarcelona premiarà una obra d'aquesta secció composta per documentals d'Espanya, Portugal i Amèrica Llatina. El Jurat estarà format per Jordi Balló, Amaia Esparza, Anita Reher, José Sánchez Montes. El Premi consisteix en 3.000 euros en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) del següent treball del director. L'any passat el premi va recaure en "Game Over" d'Alba Sotorra, documental guanyador del Premi Gaudí.


D'altra banda, Bernat Aragonés, membre de l'equip d'Antaviana Films, participarà també a la conferència Interdocs centrada en l’esfera internacional amb ponències sobre la creació i la narració transmèdia i estudis de cas significatius, i que tindrà lloc el 25 d'abril al Teatre del CCCB. La interevenció de Bernat Aragonés duu per títol "Realitat virtual & Realitat immersiva"

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon