Entradas destacadas

COMENÇA EL RODATGE DE "INCERTA GLÒRIA"


Antaviana Films s'encarregarà de la postproducció integral del nou film d'Agustí Villaronga


Ja ha començat el rodatge de la nova pel·lícula d'Agustí Villaronga produïda per Isona Passola (Massa d'Or). "Incerta Glòria", basada en la novel·la homònima de Joan Sales i que ha estat traduïda a més de 20 llengües i declarada per The Economist com un dels 10 millors llibres de ficció publicats en anglès al 2014.


Antaviana Films s'encarrega de la postproducció del projecte fent un seguiment integral i transversal ja des de la fase de preproducció en el que és una de les seves especialitats i un dels seus serveis estrella. Així doncs, Antaviana Films ha començat a acompanyar el projecte ja des de la fase de localitzacions. Els escenaris del film seran a Sariñena, Lanaja, Pallaruelos de Monegros, Angüés, Barluenga, Quicena, Alquézar, Casbas, Caminreal, ruta del Jubierre, Alcubierre, Leciñena, Belchite, La Garriga, Jafre de Ter, Barcelona i Rubí.


"Incerta Glòria" relata una història de passions amoroses, amistats traïdes durant la Guerra Civil, al front d'Aragó.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon