Entradas destacadas

"EBRE, DEL BRESSOL A LA BATALLA" SELECCIONADA AL FESTIVAL DE MÁLAGA CINE ESPAÑOL


Antaviana Films s'ha encarregat de totes les tasques de postproducció del film


Antaviana Films ha estat la postproductora triada per SetMàgic Audiovisual per a dur a terme totes les tasques de postproducció d’aquesta pel·lícula sobre la sagnant batalla de l’Ebre i la lleva del biberó. Ha estat un procés de postproducció molt complert, Antaviana ha dut a terme les tasques de conformació, color grading, VFX (per a reforçar estralls de la guerra en el paisatge i en les seqüències de batalla), grafisme de les diverses versions idiomàtiques del film, així com la masterització final per a les diferents televisions que han coproduït aquesta peça. De la mateixa manera, Antaviana films ha col·laborat activament amb SetMàgic i Compacto en la campanya de crowdfunding, coordinant i realitzant tours explicatius de la postproducció del film als diversos grups de mecenes que han ajudat a finançar la pel·lícula.


El film, dirigit per Román Parrado, ha estat seleccionat pel Festival de Málaga Cine Español per participar a la secció Estrenes Especials. La 19ena edició del certamen tindrà lloc del 22 d'abril a l'1 de maig.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon