Entradas destacadas

ESTRENA DEL DOCUMENTAL "FREIGHTENED" A LA TELEVISIÓ ALEMANYA


Antaviana Films és la responsable de la correcció de color, el so i els efectes digitals d'aquest documental produït per Polar Star Films


La versió de llargmetratge del documental "Freightened - El preu real del transport marítim" dirigit per Denis Delestrac i produït per Polar Star Films, en coproducció amb La Compagnie des Taxi-Brousse, tindrà la seva estrena avui 30 de març a la televisió Das Erste d'Alemanya.


Es tracta d'un documental d'investigació en què l'equip se submergeix en la indústria del transport marítim, una indústria que, en silenci, fa girar el món però de la qual no en sabem res. Ni més ni menys que el 90% dels productes que consumim a Occident es fabriquen a l'estranger i ens arriben en vaixell. Aquest fet converteix el transport marítim en una peça clau de l'economia mundial. Denis Delestrac s'endinsa en un viatge transoceànic en una investigació audaç que revela les múltples cares de la indústria del transport marítim.


Antaviana Films ha estat l'encarregada de la correcció de color, el so i els efectes digitals d'aquest documental que tindrà la seva estrena internacional a festivals el proper mes d'abril al Green Film Festival de San Francisco (EUA). Una versió més curta ja va ser emesa a la televisió France 5 i a RTS, Suïssa, el passat mes de febrer i va batre rècords d'audiència.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon