Entradas destacadas

JOSEP Mª ARAGONÉS I MARIA ROSA FUSTÉ DISTINGUITS AMB EL PREMI NACIONAL DE CULTURAL'equip directiu d'Antaviana Films veu reconeguda la seva contribució al camp de la postproducció i els efectes digitals


El Conca (Consell Nacional de Cultura i les Arts) ha distingit a Josep Mª Aragonés i Maria Rosa Fusté, equip directiu d'Antaviana Films, amb el Premi Nacional de Cultura que la Generalitat de Catalunya entrega desde 2001. Aragonés i Fusté han estat reconeguts per la seva contribució al camp de la postproducció i els efectes digitals.


Els Premis Nacionals de Cultura són el màxim reconeixement cultural que otorga el govern autonòmic a aquelles persones i entitats que destaquen en el camp de la cultura i amb la finalitat de distingir anualment les aportacions més rellevants portades a terme en totes les disciplines artístiques.


Aragonés i Fusté són impulsors de les empreses de postproducció de referència del nostre país. En els seus currículums acumulen premis acadèmics, com els Goya o els Gaudí, i han destacat pel seu treball pioner en el camp del cinema digital, el cinema 3D i la realitat virtual.


Els Premis Nacionals de Cultura s'entregaran el 8 de juny en el Teatre Metropol de Tarragona en una cerimònia presidida perl Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó, president de la Generalitat de Catalunya.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon