Entradas destacadas

El Rey de la Habana


Rep 3 nominacions en els Premis Goya

La pel·lícula d’Agustí Villaronga segueix la carrera dels premis. Després de ser guardonada en el Festival de San Sebastián, ara té la possibilitat de 3 Premis Goya: millor guió adaptat, millor actriu revelació (Yordanka Ariosa, que va rebre la Concha de Plata a la Millor Actriu a San Sebastián) i millor direcció de fotografia (Josep Mª Civit). A Antaviana Films s’han realitzat els treballs de postproducció d’imatge i so - conformació, correcció de color, disseny de so, creació dels màsters de distribució i DCP-, també hem realitzat més de 30 planos d'efectes digitals per tal de d’aproximar les localitzacions del rodatge a la Habana de mitjans dels anys 90, utilitzant tècniques de matte painting i la generació d’elements atmosfèrics.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon