Entradas destacadas

Antaviana participa en la gestió del cine digital


al Festival de San Sebastián 2015

Un any més, el Festival de San Sebastián ha tornat a comptar amb l’equip dirigit per Bernat Aragonés per realitzar les tasques de supervisió de Cinema Digital del Festival.L’equip d’Antaviana ha dissenyat el workflow per la revisió íntegra dels materials i la seva distribució a través de la xarxa propietària de fibra, la gestió de les KDM i les incidències i la supervisió de la qualitat de la projecció. Un procés complexe en el qual l’equip s’integra en l’estructura del festival i compta amb l’excel·lent tasca de Kelonik com a instal·lador. Una metodologia robusta que al llarg dels anys ha rebut l’elogi d’altres festivals i de l’associació de festivals internacionals per la seva fiabilitat, seguretat i eficiència. Amb més de 160 pel·lícules en DCP i més de 600 projeccions, aquest any comptava amb l’al·licient addicional de la inauguració de les noves sales de Tabakalera on s’hi han projectat, entre d’altres, els films de la secció Zabaltegui.

#Català

ANTAVIANA FILMS
VFX &POSTPRODUCTION 

Mª Rosa Fusté

Directora / CEO

mrosa.fuste@antavianafilms.com

Mireia Aragonés

Manager

mireia.a@antavianafilms.com

Cristina Garmón

Postproduction & VFX Manager

cristina.garmon@antavianafilms.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon